Unieke industriële keukens voor thuis
Ruwe materialen voor een robuuste industriële keuken in je woning

Industriële keukens

Ruwe materialen zorgen voor een uniek, stijlvol design

De industriële keukens van De Keukenboulevard worden gemaakt uit ruwe materialen, zoals inox, staal, bakstenen en smeedijzer. Een industriële keuken heeft een eerder sober uitzicht, maar net dat creëert een typisch industriële sfeer en geeft haar een uniek karakter. Bij De Keukenboulevard maken we industriële keukens op jouw maat die passen bij jouw levensstijl. Wij maken een ontwerp voor jouw industriële keuken waarin robuustheid en natuurlijke elegantie hand in hand gaan. Helemaal volgens jouw verwachtingen, perfect op maat van jouw interieur.

In een industriële keuken tref je vaak kruiden of kleine groentjes aan. Hun groene kleur zorgt voor wat levendigheid en maakt je industriële keuken helemaal af.

Functionaliteit in jouw industriële keuken

Bij het ontwerpen van een industriële keuken verwerken we metaal en inox zo efficiënt mogelijk in je keuken. Door deze ruwe materialen goed doordacht te gebruiken creëren we een keuken die niet enkel industrieel aanvoelt, maar ook erg functioneel is. Daarnaast rusten wij jouw industriële keuken uit met de modernste apparatuur, zodat je keuken nog praktischer wordt. Een industriële keuken van De Keukenboulevard is een echte meerwaarde voor je woning.

Een industriële keuken matcht uitstekend met industriële architectuur

Industriële keukens staan perfect in woningen die op zich al een industrieel karakter hebben. In verbouwde woningen en betonwoningen, bijvoorbeeld, komen industriële keukens nog meer tot hun recht. Accenten van baksteen en metaal maken het industriële plaatje helemaal af.

Een industriële keuken van De Keukenboulevard herken je aan

  • Het gebruik van ruwe materialen zoals inox, baksteen en smeedijzer
  • De robuustheid en natuurlijke elegantie
  • Haar functionaliteit en de moderne keukenapparatuur
  • Het professionele advies van De Keukenboulevard


Een industriële keuken in jouw woning?

Contacteer ons of kom langs voor een VIP afspraak.

In onze toonzaal in Hasselt zoeken we graag samen de keuken die perfect past in jouw interieur.

Bekijk ook ..