Werkbladen

Werkbladen worden dagelijks gebruikt en moet je op de juiste manier onderhouden. Zo blijven ze mooi en gaan ze jarenlang mee.

Een werkblad is een belangrijk element in uw keuken

Een werkblad moet decoratief zijn, maar ook functioneel. Het houdt ook rekening met de technische beperkingen in uw keuken.

De uiteenlopende werkbladen die u in onze showroom kan vinden, zijn perfect verwerkt in iedere showroomkeuken.

De vele verschillende materialen, oppervlakken en decoraties zorgen voor ervoor dat we voor elk wat wils kunnen aanbieden.

Kom gerust langs voor advies en informatie over de verschillende mogelijkheden.

Onderhoud werkbladen

Normaal onderhoud is de eenvoudigste manier om werkbladen jarenlang glanzend en stralend mooi te houden. Dagelijks reinigen met een vochtige doek en een neutraal schoonmaakproduct.

Indien een iets intensievere schoonmaakbeurt vereist is, wordt een sopje van warm water en CIF CREAM (enkel bij steen, geen kunststof) aangeraden. Geen gewoon huishoudschuurmiddel en zeker geen product op basis van bleekmiddel. Maak het blad schoon met een schone doek en spoel na met voldoende proper warm water.

Hardnekkige vlekken worden meestal verwijderd door CIF CREAM (enkel bij steen, geen kunststof) onverdund op een zachte spons aan te brengen. Flink vegen op de vlek en naspoelen met voldoende proper warm water.