Skip to main content

IEDERE ZONDAG GEOPEND

ATTENTIE: bij De Keukenboulevard betaal je NIET te veel voor je droomkeuken.

Meer dan 75% betaalt té veel voor de droomkeuken die ze graag zouden willen. Zowel bij nieuwbouw als bij een renovatieproject!
Gelukkig hanteren we bij De Keukenboulevard een eerlijke prijs en garanderen we ook de beste prijskwaliteit voor unieke keuken die men volledig naar wens kan samenstellen.
Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij een top team dat dag en nacht voor zijn cliënteel klaar staat en zorgt voor een aangename samenwerking bij het realiseren van ieders droomkeuken.
Samen bekijken we vrijblijvend wat je graag zou willen en geven we je vervolgens gepast advies over de mogelijkheden in je budget.
Eender welk budget, wij hebben altijd een geschikte oplossing om een prachtige keuken af te leveren.
Een nieuwe keuken nodig voor een nieuwbouw of renovatie? Profiteer dan nu van onze tijdelijke actie. Enkel en alleen de eerste 100 aanvragen kunnen genieten van deze korting.

Maak een vrijblijvende afspraak (zonder enige verplichtingen) en bespreek samen met ons de keuken die je graag zou willen!

PROFITEER NU VAN DEZE ACTIE

ACTIE GELDIG VOOR DE EERSTE 100 AANVRAGEN

Interesse? Contacteer ons!


TIJDELIJKE BATIBOUW ACTIE:

Laat je inspireren door onze realisaties

Ook zij kozen voor De Keukenboulevard.

Zeer goede en professionele ontvangst en advies bij de aankoop van onze keuken. Levering en plaatsing helemaal ok. Kleine probleempjes worden snel en vakkundig opgelost. Proficiat aan de mensen waar wij contact mee hadden, vooral aan Brandel de commerciële man die het hele project perfect heeft opgevolgd. Wij hebben een mooie en zeer praktische keuken en durven de Keukenboulevard dan ook eerlijk en oprecht aan te raden.

Thony Geunes

Aangename zaak met kwaliteitproducten. Goede service na levering en vooral het exact uitvoeren van wat er beloofd werd zijn enorme pluspunten.

Joris R.

Zeer tevreden over onze keuken, deze zomer langst geweest in showroom en meteen waren we verkocht! Zeer goede ontvangst en zeer warme mensen, dachten volledig met ons mee. Daarvoor dank!

Charlotte Houben

Zeer vriendelijke ontvangst en service. Heel vriendelijk personeel en vooral een zeer mooie keuken! Dank u Heide en Marc!

Kenneth Reynders

Prima service! Fantastische afwerking! Goede communicatie! Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Groeten, familie Bellers - Leunen.

Dorien Sterken

Heel vriendelijk zeer mooie keukens. Top service van besteling tot plaatsing. Ook de mensen die ze plaatsen zijn heel vriendelijk en zeer nauwkeurig. Wij zijn zeer gelukkig met onze keuken.

Linda Vanderhoeven

Heel tevreden van onze keuken op maat, vriendelijke service, direct geholpen en je merkt direct dat het kwalitatief materiaal is. Plaatsing verliep vlot en via een heel sympathieke medewerker.

Arne Van Craeyevelt

ENKEL GELDIG VOOR DE EERSTE 100 AANVRAGEN

Profiteren van onze actie? Contacteer ons vrijblijvend!

Laat hier je gegevens achter en wij nemen vervolgens contact met je op (zonder enige verplichtingen).