Onze klanten

Kwalitatieve producten & service gaan hand in hand bij De Keukenboulevard

Een warme toonzaal, fijne sfeer en goede service heeft ons doen kiezen voor de Keukenboulevard.. Super tevreden van de kwaliteit, Monteurs en vooral het resultaat.. Als het goed is mag het ook gezegd worden! Lauren K.
Van Alle Keukenzaken die we bezochten, Vonden we bij de keukenboulevard echt ons ding! Super content over de hele ervaring! Voor een keukenrenovatie zonder stress, 1adres !!!! Thijs B.
Persoonlijke & professionele aanpak! Wim H.
Keuken zeer professioneel geplaatst. Zelfs wijzigingen die we vroegen tijdens plaatsing werden perfect door de plaatser opgelost.Een keuken voor ons leven!! Ons pronkstuk Marc M.
Heel vriendelijk zeer mooie keukens. Top service van besteling tot plaatsing. Ook de mensen die ze plaatsen zijn heel vriendelijk en zeer nauwkeurig. Wij zijn zeer gelukkig met onze keuken. Linda V.
Wij hebben onze keuken bij de keukenboulevard besteld. We zijn geholpen door Ginny. Een erg goede service en super vriendelijk! Al je vragen worden onmiddelijk beantwoord telefonisch of via mail! Wij zijn super tevreden over de zaak, het personeel en natuurlijk onze keuken! Top! Karleen A.
Heel tevreden van onze keuken op maat, vriendelijke service, direct geholpen en je merkt direct dat het kwalitatief materiaal is. Plaatsing verliep vlot en via een heel sympathieke medewerker. Arne C.
Wij hebben in het begin van het jaar onze keuken gekozen, deze is nu geplaatst, zeer tevreden, mensen met kennis van wat ze doen. Een topzaak met supermensen! Groetjes, een gelukkige klant. Ben K.