Onze klanten

Kwalitatieve producten & service gaan hand in hand bij De Keukenboulevard

Wij hebben in het begin van het jaar onze keuken gekozen, deze is nu geplaatst, zeer tevreden, mensen met kennis van wat ze doen. Een topzaak met supermensen! Groetjes, een gelukkige klant. Knessers B.
Vriendelijk, heel veel uitleg en vooral denken ze met je mee. Een ECHTE aanrader Sleurs M.
Beste plaats voor een totaal renovatie. Zij gaan verder dan alleen keukenadvies. Vandevorst M.
In de zomer op zoek gegaan naar een nieuwe keuken en bij deze handelaar terecht gekomen. Zeer goede ontvangst. Ginny heeft ons zeer goed rond begeleidt en geholpen, daarvoor dank! Het was spannend hoe de keuken tot uiting zou komen, maar het eindresultaat was perfect zoals wij het in ons hoofd hadden. De monteur B. deed alles tot in de puntjes passen. Poelmans R.
Een warme toonzaal, fijne sfeer en goede service heeft ons doen kiezen voor de Keukenboulevard.. Super tevreden van de kwaliteit, Monteurs en vooral het resultaat.. Als het goed is mag het ook gezegd worden! Lauren K.
Van Alle Keukenzaken die we bezochten, Vonden we bij de keukenboulevard echt ons ding! Super content over de hele ervaring! Voor een keukenrenovatie zonder stress, 1adres !!!! Thijs B.
Persoonlijke & professionele aanpak! Wim H.
Keuken zeer professioneel geplaatst. Zelfs wijzigingen die we vroegen tijdens plaatsing werden perfect door de plaatser opgelost.Een keuken voor ons leven!! Ons pronkstuk Marc M.