Ontmoet het team van De Keukenboulevard
Jouw keukenpartner vol Limburgs enthousiasme

Over ons

Wij zijn De Keukenboulevard in Hasselt

De Keukenboulevard is een Limburgs familiebedrijf uit Hasselt. Al 20 jaar bouwen wij kwaliteitsvolle, maar betaalbare maatkeukens. Onze klanten zijn een mix van mensen die voor het eerst bouwen en woningeigenaars die toe zijn aan hun tweede en soms wel derde keuken. Daarnaast ontwerpen en plaatsen wij gepersonaliseerde badkamers op maat van onze klanten. Ook voor dressings, TV-meubels en maatkasten kun je bij De Keukenboulevard in Hasselt terecht.

Bij De Keukenboulevard sta jij als klant steeds centraal. Wij luisteren naar je wensen en proberen die perfect in te vullen. Elke kastwand, elk handvat en elk aanrecht moet bij jouw smaak en stijl passen. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar het ontwerp en de stijl die bij jou past. Aan de hand van nieuwe technologieën maken we in real-time een 3D-model, die we tot het kleinste detail kunnen aanpassen. Zo heb jij meteen van bij de offerte een realistisch zicht op je nieuwe droomkeuken.

Wij maken er een erezaak van jouw keuken, badkamer, dressing, TV-meubel of maatkast tot in de puntjes verzorgd te bouwen. De keukens en andere producten van De Keukenboulevard worden gemaakt met enkel de beste materialen. De plaatsing gebeurt door onze eigen ploegen. We willen immers dat jouw keuken of badkamer correct en tot jouw volle tevredenheid geplaatst wordt.

Jouw keuken verdient onze volle aandacht en een persoonlijke aanpak

Wij vinden dat jouw droomkeuken helemaal jouw keuken moet worden. Jouw droomkeuken verdient dan ook onze volle aandacht en een persoonlijke aanpak. De Keukenboulevard begeleidt jou van bij het prille ontwerp tot aan de plaatsing van jouw keuken. Onze adviseur is jouw vaste contactpersoon van bij de eerste plannen tot aan de plaatsing van jouw nieuwe keuken. Zo leren we jou kennen en kunnen we een keuken bouwen die perfect afgestemd is op jouw stijl, wensen, interieur en budget. En jij hebt één vaste contactpersoon bij wie je terecht kunt met al je vragen in verband met je nieuwe keuken.

Maak kennis met het team van De Keukenboulevard

Marc, Heide en het team van De Keukenboulevard kijken ernaar uit met jou kennis te maken. Kom ons eens bezoeken in onze showroom in Hasselt en vertel ons wat wij voor je keuken, badkamer of maatwerk kunnen betekenen. Maak alvast je VIP afspraak!

Marc Houben Marc Houben
marc.houben@dekeukenboulevard.be
Heide Cupers Heide Cupers
heide.cupers@dekeukenboulevard.be
Eddy Cupers Eddy Cupers
eddy.cupers@dekeukenboulevard.be
Brandel Henot Brandel Henot
brandel.henot@dekeukenboulevard.be
Christiaan Wathion Christiaan Wathion
christiaan.wathion@dekeukenboulevard.be
Nathalie Degol Nathalie Degol
nathalie.degol@dekeukenboulevard.be