Me time in jouw luxe badkamer op maat
Badkamers met het kwaliteitslabel 'De Keukenboulevard'
Stijlvolle badkamers op jouw maat

Badkamers

Badkamers met het kwaliteitslabel 'De Keukenboulevard'

Op zoek naar een badkamer voor een nieuwbouwproject? Of ben je toe aan een nieuwe badkamer? Maar wil je ook zorgeloze topkwaliteit en service met dat beetje meer? Dan ben je bij De Keukenboulevard aan het goede adres.

Wellicht heb je al een keuken van De Keukenboulevard. Dan weet je dat jouw wensen voor ons belangrijk zijn. Alleen het beste is goed genoeg. Zo bouwen wij ook de badkamer van jouw dromen.

Wij ontwerpen jouw badkamer volledig naar jouw wens. We geven advies over de praktisch inrichting van jouw badkamer en informeren je over de nieuwste badkamertechnologie. Samen kiezen we de badmeubels, kranen en accessoires.

Waarom een badkamer van De Keukenboulevard?

Al onze badkamers dragen het kwaliteitslabel 'De Keukenboulevard'. Op onze kwaliteit en service kun je altijd betrouwen. Wij zijn geen doorsnee badkamerbouwer die standaardoplossingen aanbiedt. Al onze badkamers worden op maat gemaakt volgens jouw wensen.

Een badkamer van De Keukenboulevard herken je aan

  • Het gepersonaliseerde ontwerp
  • De praktische inrichting
  • Haar knappe eigentijdse looks
  • Moderne badkamertechnologie
  • Toffe en doordachte accessoires

Op zoek naar de badkamer van je dromen?

De Keukenboulevard is ook je vertrouwde partner voor badkamers. Wij vinden samen de ideale badkamer die al je wensen vervult.

Neem contact met ons op of bezoek ons in onze showroom.