Skip to main content
ME TIME IN JOUW BADKAMER OP MAAT

Badkamers

MET KWALITEITSLABEL “DE KEUKENBOULEVARD”

Stijlvolle badkamers,
op jouw maat.

Op zoek naar een badkamer voor een nieuwbouwproject? Of ben je toe aan een nieuwe badkamer? Maar wil je ook zorgeloze topkwaliteit en service met dat beetje meer? Dan ben je bij De Keukenboulevard aan het goede adres.

Wellicht heb je al een keuken van De Keukenboulevard. Dan weet je dat jouw wensen voor ons belangrijk zijn. Alleen het beste is goed genoeg. Zo bouwen wij ook de badkamer van jouw dromen.

Wij ontwerpen jouw badkamer volledig naar jouw wens. We geven advies over de praktisch inrichting van jouw badkamer en informeren je over de nieuwste badkamertechnologie. Samen kiezen we de badmeubels, kranen en accessoires.

Al onze badkamers dragen het kwaliteitslabel ‘De Keukenboulevard’. Op onze kwaliteit en service kun je altijd betrouwen. Wij zijn geen doorsnee badkamerbouwer die standaardoplossingen aanbiedt. Al onze badkamers worden op maat gemaakt volgens jouw wensen.

Op zoek naar de badkamer van je dromen?

De Keukenboulevard is ook je vertrouwde partner voor badkamers. Wij vinden samen de ideale badkamer die al je wensen vervult. Neem contact met ons op of bezoek ons in onze showroom.

MAAK EEN AFSPRAAK
HULP NODIG BIJ JE PROJECT?

Advies aan huis nodig?
Wij komen bij je langs!

MAAK EEN AFSPRAAK