Skip to main content
Maak kennis met ons team

Over De Keukenboulevard

Maak kennis met het team van

De Keukenboulevard

De Keukenboulevard is een Limburgs familiebedrijf uit Hasselt. Al 23 jaar bouwen wij kwaliteitsvolle, maar betaalbare maatkeukens. Onze klanten zijn een mix van mensen die voor het eerst bouwen en woningeigenaars die toe zijn aan hun tweede en soms wel derde keuken. Daarnaast ontwerpen en plaatsen wij gepersonaliseerde badkamers op maat van onze klanten. Ook voor dressings, TV-meubels en maatkasten kun je bij De Keukenboulevard in Hasselt terecht.

Bij De Keukenboulevard sta jij als klant steeds centraal. Wij luisteren naar je wensen en proberen die perfect in te vullen. Elke kastwand, elk handvat en elk aanrecht moet bij jouw smaak en stijl passen. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar het ontwerp en de stijl die bij jou past. Aan de hand van nieuwe technologieën maken we in real-time een 3D-model, die we tot het kleinste detail kunnen aanpassen. Zo heb jij meteen van bij de offerte een realistisch zicht op je nieuwe droomkeuken.

Wij maken er een erezaak van jouw keuken, badkamer, dressing, TV-meubel of maatkast tot in de puntjes verzorgd te bouwen. De keukens en andere producten van De Keukenboulevard worden gemaakt met enkel de beste materialen. De plaatsing gebeurt door onze eigen ploegen. We willen immers dat jouw keuken of badkamer correct en tot jouw volle tevredenheid geplaatst wordt.

Het team van De Keukenboulevard kijkt ernaar uit met jou kennis te maken. Kom ons eens bezoeken in onze showroom in Hasselt en vertel ons wat wij voor je keuken, badkamer of maatwerk kunnen betekenen.

MAAK JE AFSPRAAK