Skip to main content

IEDERE ZONDAG GEOPEND

Tijdelijke actie: -35% korting op meubilair, -10% korting op toestellen en GRATIS Quooker kraan t.w.v. €1195,-!

Ga je bouwen of renoveren en ben je nog op zoek naar een nieuwe keuken? Nu is hét moment bij De Keukenboulevard. De eerste 100 aanvragen kunnen profiteren van onze tijdelijk Batibouw actie.

Maak een vrijblijvende afspraak (zonder enige verplichtingen) en bespreek samen met ons de keuken die je graag zou willen!

PROFITEER NU VAN DEZE ACTIE

ACTIE GELDIG VOOR DE EERSTE 100 AANVRAGEN

Interesse? Contacteer ons!


TIJDELIJKE BATIBOUW ACTIE:

Laat je inspireren door onze realisaties

Ook zij kozen voor De Keukenboulevard.

Zeer goede en professionele ontvangst en advies bij de aankoop van onze keuken. Levering en plaatsing helemaal ok. Kleine probleempjes worden snel en vakkundig opgelost. Proficiat aan de mensen waar wij contact mee hadden, vooral aan Brandel de commerciële man die het hele project perfect heeft opgevolgd. Wij hebben een mooie en zeer praktische keuken en durven de Keukenboulevard dan ook eerlijk en oprecht aan te raden.

Thony Geunes

Aangename zaak met kwaliteitproducten. Goede service na levering en vooral het exact uitvoeren van wat er beloofd werd zijn enorme pluspunten.

Joris R.

Zeer tevreden over onze keuken, deze zomer langst geweest in showroom en meteen waren we verkocht! Zeer goede ontvangst en zeer warme mensen, dachten volledig met ons mee. Daarvoor dank!

Charlotte Houben

Zeer vriendelijke ontvangst en service. Heel vriendelijk personeel en vooral een zeer mooie keuken! Dank u Heide en Marc!

Kenneth Reynders

Prima service! Fantastische afwerking! Goede communicatie! Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Groeten, familie Bellers - Leunen.

Dorien Sterken

Heel vriendelijk zeer mooie keukens. Top service van besteling tot plaatsing. Ook de mensen die ze plaatsen zijn heel vriendelijk en zeer nauwkeurig. Wij zijn zeer gelukkig met onze keuken.

Linda Vanderhoeven

Heel tevreden van onze keuken op maat, vriendelijke service, direct geholpen en je merkt direct dat het kwalitatief materiaal is. Plaatsing verliep vlot en via een heel sympathieke medewerker.

Arne Van Craeyevelt

ENKEL GELDIG VOOR DE EERSTE 100 AANVRAGEN

Profiteren van onze actie? Contacteer ons vrijblijvend!

Laat hier je gegevens achter en wij nemen vervolgens contact met je op (zonder enige verplichtingen).