Skip to main content

DOE JE PRIJSVOORDEEL MET ONZE KEUKENPREMIE

Keukens op maat aan dé voordeligste prijs en een extra keukenpremie t.w.v. €3667,-!

zie voorwaarden in de winkel

Op zoek naar een kwalitatieve keuken op maat voor je nieuwbouw of renovatie? De Keukenboulevard te Hasselt is reeds meer dan 20 jaar één van de toonaangevers in de keukensector.

Uit ervaring weten we dat véél mensen die over de vloer komen bij De Keukenboulevard met een offerte van een ander bedrijf veel te veel betalen voor de keuken die ze graag zouden willen.

Bij De Keukenboulevard nemen we uitgebreid de tijd om te bespreken wat je graag zou willen en vervolgens hanteren we altijd een eerlijke prijs die in 75% van de gevallen goedkoper is dan je huidige offerte.

Kiezen voor De Keukenboulevard is dus kiezen voor een betrouwbare partner. Een familiebedrijf dat dag en nacht klaar staat voor zijn klanten, zorgt voor een vlot verloop doorheen het hele proces en heel belangrijk: een partner die zijn afspraken nakomt.

Tijd voor een nieuwe keuken? Dan is nu hét moment om een gigantisch voordeel te doen: ontvang nu een eenmalige keukenpremie t.w.v. €3667,-

BINNEN 24U ANTWOORD

Claim nu onze tijdelijke actie en maak een afspraak:

Ook geopend op zondag.

ADRES

Genkersteenweg 309
3500 HASSELT

OPENINGSUREN

maandag: 10u00 tot 18u00
dinsdag: 10u00 tot 18u00
woensdag: gesloten
donderdag: 10u00 tot 18u00
zaterdag: 10u00 tot 18u30
zondag: 13u00 tot 18u30

Ook zij kozen voor De Keukenboulevard.

Zeer goede en professionele ontvangst en advies bij de aankoop van onze keuken. Levering en plaatsing helemaal ok. Kleine probleempjes worden snel en vakkundig opgelost. Proficiat aan de mensen waar wij contact mee hadden, vooral aan Brandel de commerciële man die het hele project perfect heeft opgevolgd. Wij hebben een mooie en zeer praktische keuken en durven de Keukenboulevard dan ook eerlijk en oprecht aan te raden.

Thony Geunes

Aangename zaak met kwaliteitproducten. Goede service na levering en vooral het exact uitvoeren van wat er beloofd werd zijn enorme pluspunten.

Joris R.

Zeer tevreden over onze keuken, deze zomer langst geweest in showroom en meteen waren we verkocht! Zeer goede ontvangst en zeer warme mensen, dachten volledig met ons mee. Daarvoor dank!

Charlotte Houben

Zeer vriendelijke ontvangst en service. Heel vriendelijk personeel en vooral een zeer mooie keuken! Dank u Heide en Marc!

Kenneth Reynders

Prima service! Fantastische afwerking! Goede communicatie! Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Groeten, familie Bellers - Leunen.

Dorien Sterken

Heel vriendelijk zeer mooie keukens. Top service van besteling tot plaatsing. Ook de mensen die ze plaatsen zijn heel vriendelijk en zeer nauwkeurig. Wij zijn zeer gelukkig met onze keuken.

Linda Vanderhoeven

Heel tevreden van onze keuken op maat, vriendelijke service, direct geholpen en je merkt direct dat het kwalitatief materiaal is. Plaatsing verliep vlot en via een heel sympathieke medewerker.

Arne Van Craeyevelt

DOE NU JE VOORDEEL & CLAIM DEZE ACTIE

Profiteren van onze actie? Maak nu een afspraak:

Laat hier je gegevens achter en wij nemen vervolgens contact met je op (zonder enige verplichtingen).