Skip to main content
UNIEK & STIJLVOL

Industriële keukens

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN HASSELT

Maak een afspraak of kom langs in onze showroom te Hasselt.

UNIEK KARAKTER

Ruwe materialen voor een
robuuste industriële keuken in je woning.

De industriële keukens van De Keukenboulevard worden gemaakt uit ruwe materialen, zoals inox, staal, bakstenen en smeedijzer. Een industriële keuken heeft een eerder sober uitzicht, maar net dat creëert een typisch industriële sfeer en geeft haar een uniek karakter. Bij De Keukenboulevard maken we industriële keukens op jouw maat die passen bij jouw levensstijl. Wij maken een ontwerp voor jouw industriële keuken waarin robuustheid en natuurlijke elegantie hand in hand gaan. Helemaal volgens jouw verwachtingen, perfect op maat van jouw interieur.

In een industriële keuken tref je vaak kruiden of kleine groentjes aan. Hun groene kleur zorgt voor wat levendigheid en maakt je industriële keuken helemaal af.

Bij het ontwerpen van een industriële keuken verwerken we metaal en inox zo efficiënt mogelijk in je keuken. Door deze ruwe materialen goed doordacht te gebruiken creëren we een keuken die niet enkel industrieel aanvoelt, maar ook erg functioneel is. Daarnaast rusten wij jouw industriële keuken uit met de modernste apparatuur, zodat je keuken nog praktischer wordt. Een industriële keuken van De Keukenboulevard is een echte meerwaarde voor je woning.

Industriële keukens staan perfect in woningen die op zich al een industrieel karakter hebben. In verbouwde woningen en betonwoningen, bijvoorbeeld, komen industriële keukens nog meer tot hun recht. Accenten van baksteen en metaal maken het industriële plaatje helemaal af.

Een industriële keuken in jouw woning?

Wij helpen je graag verder. Contacteer ons of kom de mogelijkheden ontdekken tijdens een afspraak in onze showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK
LAAT JE INSPIREREN

Keukens in alle stijlen,
Landelijk, modern of een tijdloze keuken?

Moderne keukens

Tijdloze keukens

Zwarte keukens

Landelijke keukens

Industriële keukens