Skip to main content

IEDERE ZONDAG GEOPEND

Een vaste partner voor je binnenafwerking zoals keuken, badkamer en kasten op maat dat nog steeds betaalbaar is?

AANBIEDING: Kortingen tot -30% & GRATIS Boretti BBQ bij je maatwerk.

Op zoek naar een partner voor je totale binnenafwerking of specifieke werken? De Keukenboulevard te Hasselt is meer dan alleen maar keukens. Al meer dan 20 jaar staan wij bekend als totaalpartner voor ieders budget, altijd een geschikte oplossing in huis heeft.

Uit ervaring weten we dat véél mensen die over de vloer komen bij De Keukenboulevard met een offerte van een ander bedrijf veel te veel betalen voor de keuken, badkamer of maatkasten die ze graag zouden willen.

Bij De Keukenboulevard nemen we uitgebreid de tijd om te bespreken wat je graag zou willen en vervolgens hanteren we altijd een eerlijke prijs die in 75% van de gevallen goedkoper is dan je huidige offerte.

Kiezen voor De Keukenboulevard is dus kiezen voor een betrouwbare partner. Een familiebedrijf dat dag en nacht klaar staat voor zijn klanten, zorgt voor een vlot verloop doorheen het hele proces en heel belangrijk: betaalbaar.

Profiteer ook nu van onze tijdelijk actie: uitzonderlijke kortingen + een gratis BBQ bij je maatwerk.

Maak een vrijblijvende afspraak (zonder enige verplichtingen) en bespreek samen met ons het project van je dromen.

PROFITEER NU VAN DEZE ACTIE

ACTIE GELDIG VOOR DE EERSTE 100 AANVRAGEN

Interesse? Contacteer ons!

TIJDELIJKE ACTIE:

Waar kunnen wij mee helpen? Totaalinrichting, badkamers, keukens & meer!

Ga je renoveren of bouwen en ben je vervolgens op zoek naar een gespecialiseerde firma die alles tot in de puntjes voor je kan regelen? Je bent bij ons aan het perfecte adres! Wat kunnen wij concreet voor je doen?

  • Keukens (landelijk, strak & tijdloos)
  • Badkamers
  • Burelen
  • Verlichting
  • Raamdecoratie
  • Laminaat/parket
  • Kasten op maat

OPGELET: Uiteraard ben je niet verplicht om je totale interieur door ons te laten uitvoeren. Je kan ook afzonderlijk kiezen voor bijvoorbeeld enkel en alleen een keuken of badkamer.

Laat je inspireren door onze realisaties

Ook zij kozen voor De Keukenboulevard.

Zeer goede en professionele ontvangst en advies bij de aankoop van onze keuken. Levering en plaatsing helemaal ok. Kleine probleempjes worden snel en vakkundig opgelost. Proficiat aan de mensen waar wij contact mee hadden, vooral aan Brandel de commerciële man die het hele project perfect heeft opgevolgd. Wij hebben een mooie en zeer praktische keuken en durven de Keukenboulevard dan ook eerlijk en oprecht aan te raden.

Thony Geunes

Aangename zaak met kwaliteitproducten. Goede service na levering en vooral het exact uitvoeren van wat er beloofd werd zijn enorme pluspunten.

Joris R.

Zeer tevreden over onze keuken, deze zomer langst geweest in showroom en meteen waren we verkocht! Zeer goede ontvangst en zeer warme mensen, dachten volledig met ons mee. Daarvoor dank!

Charlotte Houben

Zeer vriendelijke ontvangst en service. Heel vriendelijk personeel en vooral een zeer mooie keuken! Dank u Heide en Marc!

Kenneth Reynders

Prima service! Fantastische afwerking! Goede communicatie! Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Groeten, familie Bellers - Leunen.

Dorien Sterken

Heel vriendelijk zeer mooie keukens. Top service van besteling tot plaatsing. Ook de mensen die ze plaatsen zijn heel vriendelijk en zeer nauwkeurig. Wij zijn zeer gelukkig met onze keuken.

Linda Vanderhoeven

Heel tevreden van onze keuken op maat, vriendelijke service, direct geholpen en je merkt direct dat het kwalitatief materiaal is. Plaatsing verliep vlot en via een heel sympathieke medewerker.

Arne Van Craeyevelt

ENKEL GELDIG VOOR DE EERSTE 100 AANVRAGEN

Profiteren van onze actie? Contacteer ons vrijblijvend!

Laat hier je gegevens achter en wij nemen vervolgens contact met je op (zonder enige verplichtingen).